TRGOVINA

Offset

Tiskarske barve
Papirji
Kartoni
Plošče za offset tisk
Pomožna sredstva
Reprodukcijski materiali

Sitotisk

Barve za tisk
PVC, tekstil, papir
Steklo in kovina
Ostali materiali
Emulzije
Samolepilne folije
Okvirji in mrežice

Ostale tehnike

Lepila
Barve za tampotisk

Offset

Tiskarske barve

Prodajamo vse vrste tiskalnih barv za offsetni tisk, kot so barve za 4 barvni tisk po Evropa skali, mešalne barve po sistemih HKS, SCC in Pantone. Pri naročilu bodite pozorni na uporabnost barve, predvsem na kakšno podlogo se bo tiskalo ali pa zahtevajte nasvete naših prodajalcev.

Papirji

V našem prodajnem asortimanu vam nudimo najrazličnejše vrste papirjev, v gramaturah od 60 g/m2 do 150g/m2, od brezlesnih, sijaj in mat premaznih papirjev do samokopirnih in specialnih papirjev. Stalnemu programu najbolj znanih proizvajalcev vam po vaši želji dobavimo tudi različne posebne papirje v najrazličnejših formatih.

Kartoni

V osnovnem programu vam nudimo brezlesne in premazne kartone, embalažne kartone, v gramaturah od 160g/m2 do 350g/m2. Stalnemu asortimanu se trudimo dodati tudi kartone ki niso v masovni uporabi, se pa velikokrat potrebujejo v grafični industriji. Potrudili se bomo za vas poiskati ustrezne materiale.

Plošče za offset tisk

Offset pozitivne predooslojene plošče predstavljajo največkrat osnovo dobrega tiska. S proizvajalci se trudimo ponuditi uporabnikom vse zahtevane formate plošč, v najboljši kvaliteti, in sicer v standardnih formatih, kot tudi formatih po naročilu.

Pomožna sredstva

Za uspešnost tiska na offsetnih strojih je izmed mnogih dejavnikov pomembna tudi pravilna uporaba vseh pomožnih sredstev in preparatov. Tako lahko pri nas dobite različne pufre, čistila za valje, gume, razna sušila in veziva, osvežilce, gobe, krpe itn.

Reprodukcijski materiali

Preden pa pride do samega tiska, v vsaki tiskarni potrebujemo tudi različne materiale, da lahko pripravimo tiskovno formo. Tako so vam na voljo različni selotejpi, lepila, folije za montaže in tiskalnike, škarje, merila, pa še kaj bi se našlo. Nudimo vam tudi materiale in pribor za dodelavo, kot so različna lepila, noži za izsek in biganje, perforiranje itd.

Sitotisk

Barve za tisk

Zastopamo različne proizvajalce sitotiskarskih barv. Predvsem so to Argon, Sirpi, deloma tudi Marabu, in domači proizvajalec sitotiskarskih barv za tisk na tekstil Agroruše. Na zalogi so barve za tisk na različne materijale kot so mehki ni trdi PVC, Polistiren, steklo in kovine, Aluminij, les, papir,različni tekstili iz naravnih in umetnih mas.

PVC

Argon – Hi gloss vinil, Vinilflat,; Sirpi – Plastigloss; Marabu – Marastar SR, GN

Tekstil

Argon – Texilon, New Autex, New Airtex; Sirpi – Naylontex; Agroruše – BS in BT

Papir

Sirpi – Papermat; Agroruše – BS in BT

Steklo in kovina

Argon – Ondaflute,Seripoxy; Sirpy – Epocat

Ostali materiali

Zahtevajte pregledne tabele in pomagali vam bomo poiskati ustrezno barvo.

Emulzije

Nudimo vam najrazličnejše emulzije za sitotisk. Cenovno ugodne, enostavne, do tistih malo dražjih v vrhunski kvaliteti. Opozarjamo vas na pravilno izbiro emulzije glede na zahtevnost pri uporabi.

Samolepilne folije

Pester izbor samolepilnih folij vam omogoča, da vedno izberete tisto folijo, katero potrebujete pri svojem vsakdanjem delu. Na zalogi je pestra barvna paleta samolepilnih folij, katere so namenjene tako sitotisku v polah kot folije v rolah namenjene razrezu na rezalnikih. Folije so v različnih kvalitetah, z garancijami od 3 do 7 let, sijajne, mat, prosojne, odbojne, lesketajoče, metalne, pa še kakšna bi se našla.

Okvirji in mrežice

Nudimo vam velik izbor lesenih okvirjev za sitotisk. Okvirje vam lahko izdelamo tudi po naročilu, oziroma vam na vašo željo dobavimo tudi kovinske. Prav tako imamo na zalogi večino sitotiskarskih mrežic, do širine 1500 mm.

Ostale tehnike

Lepila

Za knjigoveštvo in ostalo dodelavo, so vam na voljo različna hladna ali topla lepila.

Barve za tampotisk

Na zalogi imamo osnovno barvo za tehniko tampotiska, katera ima najširši spekter uporabnosti. Na vašo željo pa vam priskrbimo tudi druge barve namenjene tej tehniki tiska.