STORITVE

Napenjanje sitotiskarskih mrežic

Osnova dobrega sitotiska je dobro napeta tiskarska mrežica. V naši delavnici vam na pnevmatskem napenjalcu napenjamo mrežice na vaše ali naše okvirje, kateri so lahko leseni ali kovinski, na pri nas kupljeni mrežici, ali pa jo prinesite s seboj. Napenjamo pa lahko okvirje do velikosti 1500 x 4000 mm. Lepimo izključno z dvokomponentnim lepilom, tako da lahko vedno jamčimo za kvaliteto.

Transport blaga

Z lastnim kombijem vam dostavimo blago do vrat ob dogovorjeni uri. Kombi je opremljen s premično rampo za lažje razkladanje blaga, tako da vam palet ni treba ročno premetavati. Naša storitev je hitra, kvalitetna in poceni. Lahko pa vam blago tudi samo naložimo ali razložimo z viličarjem nosilnosti do 3.5 t. Višina dviga vilic je 4m.

Skladiščenje blaga

V skladiščnih prostorih na naši lokaciji skladiščimo tudi blago pravnih in fizičnih oseb. Na vašo željo vam lahko vodimo tudi skladiščne kartoteke, vodimo zaloge, raztovor in nakladanje, izdajo blaga in podobno.

Priprava in kopiranje sit

Veliko je malih tiskarn kjer ne premorejo kvalitetnih kopirnih aparatov. Pri nas vam pripravimo okvir za tisk, od izdelave filma do kopiranja na sito.

Fotografiranje

Na lastnem fotografskem aparatu vam v vrhunski kvaliteti razvijemo amaterske in profesionalne filme in iz njih izdelamo fotografije do velikosti 15 x 21 cm, lahko pa vam posredujemo tudi pri izdelavi povečav. Cena so zelo ugodne.

Če pa potrebujete tudi fotografiranje za različne priložnosti nas pokličite. Dogovorili se bomo o mestu in času fotografiranja. Prepričani smo, da boste zadovoljni z našo kvaliteto pa tudi cena vas nebo neprijetno presenetila.