PROIZVODNJA

Digitalni tisk

Na vrhunskem digitalnem tiskarskem stroju vam po izjemno ugodnih cenah izdelamo tiskovine do velikosti 48 x 33 cm.
Tiskamo lahko na različne medije od papirjev, premaznih papirjev, kartonov ter samolepilnih materialov, gramature od 80 do 300 gr/m2. Papir lahko prinese stranka svoj, kar lahko bistveno vpliva na končno ceno tiskovine.

Sitotisk

Potrebujete nalepke ali tisk na majice? Ne veste kako okrasiti vaš izdelek? Pokličite nas, dogovorili se bomo, kako, na kaj in v kakšni tehniki želite imeti tiskane predloge.

Tampotisk

Tampotisk se uporablja predvsem za tisk na neravne površine oziroma povsod tam kjer ne moremo tiskati v offset ali sitotiskarski tehniki. Tudi tu je pravi naslov Sitograf trade d.o.o.

UV tiskalnik

Z UV tiskalnikom lahko potiskamo predvsem izdelke na katerih naročniki želijo imeti natisnjene večbarvne logotipe. Predvsem gre za tisk na pisala, vžigalnike, drobni promocijski izdelki, rokovnike, na plastične materiale, kot tudi na papir, ter steklo in kovino z uporabo predpremazov. Tiskamo lahko tudi na okrogle izdelke. Velikost tiskovne površine pa se lahko prilagaja vse do 600 x 400 mm veliki podajalni mizi.

Sublimacijski tisk

Vse več strank želi tisk svojih logotipov in designov poudariti z barvami. V ta namen se uporablja posebna tehnika tiska s sublimacijo. Tisk na skodelice in druge izdelke, predvsem iz keramike, tako naredimo hitro in kvalitetno v zadovoljstvo naših strank.

Etikete rola na rolo

Najnovejša pridobitev v našem podjetju je tiskalnik nalepk za razno embalažo, kot so vinske etikete, etikete za pakiranje zelenjave ali drugih izdelkov. Etikete so natisnjene na neskončnih rolah v različnih dimenzijah, ki se prilagajajo naročnikovim željam in potrebam.

Tiskamo na samolepilne papirje v mat in sijajni izvedbi, ter na PP material, to je na plastično samolepilno folijo.

3D nalepke

Vse več uporabnikov želi na svojih izdelkih izstopati z označitvijo svojega podjetja. Ena izmed možnosti je takoimenovana 3D nalepka. Gre za kombinacijo samolepilnih nalepk, ki so dodatno prevlečene s poliuretansko smolo, s tem dobimo občutek več dimenzionalne nalepke. Lepa in uporabna etiketa, ki da poseben izgled končnemu izdelku.

Offset tisk

V offsetni tehniki, vam nudimo izdelavo vseh vrst tiskovin, od najenostavnejših, kot je vizitka, v eno ali več barvni tehniki, od najzahtevnejših štiri in več barvnih prospektov, zloženk, revij in katalogov. Na vašo željo, vam tiskovine tudi oblikujemo, lahko vam izdelamo tudi fotografije, skratka izdelamo vam tiskovino od začetka do konca. Na vas je samo, da nas pokličete in nam zaupate svoje želje, mi pa vam bomo vaše želje uresničili in prenesli na papir.

Izdelovanje samolepilnih napisov

V naši delavnici vam izdelamo kakršnekoli napise oziroma logotipe iz kvalitetnih samolepilnih folij. Folije so lahko različnih kvalitet, od 1 letne garancije na krčenje, do 5 in 7 letnih. Lahko so svetleče, mat prosojne lesketajoče. Skratka nudimo vam izbor preko 150 različnih barvnih vzorcev in kvalitet. Folije vam lahko tudi nalepimo na vse vrste podlag, tako na ravne kot zavite, na table, steklo, avtomobile, kombije, na ponjave in še kam.

Reklamne table in panoji

Morda pa potrebujete reklamno tablo. Pri nas vam svetujemo in izdelamo kakršnokoli izvedbo reklamnih panojev. Ti so lahko osvetljeni ali pa ne, lahko so svetlobni izdelani iz pleksi stekla, platna, aluminija ali pa enostavno samo napis na neki površini. Pokličite nas in dogovorili se bomo o izvedbi in ceni.