SITOTISK

Barve za tisk

Zastopamo različne proizvajalce sitotiskarskih barv. Predvsem so to Argon, Sirpi, deloma tudi Marabu, in domači proizvajalec sitotiskarskih barv za tisk na tekstil Agroruše. Na zalogi so barve za tisk na različne materijale kot so mehki ni trdi PVC, Polistiren, steklo in kovine, Aluminij, les, papir,različni tekstili iz naravnih in umetnih mas.

PVC

Argon – Hi gloss vinil, Vinilflat,; Sirpi – Plastigloss; Marabu – Marastar SR, GN

Tekstil

Argon – Texilon, New Autex, New Airtex; Sirpi – Naylontex; Agroruše – BS in BT

Papir

Sirpi – Papermat; Agroruše – BS in BT

Steklo in kovina

Argon – Ondaflute,Seripoxy; Sirpy – Epocat

Ostali materiali

Zahtevajte pregledne tabele in pomagali vam bomo poiskati ustrezno barvo.

Emulzije

Nudimo vam najrazličnejše emulzije za sitotisk. Cenovno ugodne, enostavne, do tistih malo dražjih v vrhunski kvaliteti. Opozarjamo vas na pravilno izbiro emulzije glede na zahtevnost pri uporabi.

Samolepilne folije

Pester izbor samolepilnih folij vam omogoča, da vedno izberete tisto folijo, katero potrebujete pri svojem vsakdanjem delu. Na zalogi je pestra barvna paleta samolepilnih folij, katere so namenjene tako sitotisku v polah kot folije v rolah namenjene razrezu na rezalnikih. Folije so v različnih kvalitetah, z garancijami od 3 do 7 let, sijajne, mat, prosojne, odbojne, lesketajoče, metalne, pa še kakšna bi se našla.

Okvirji in mrežice

Nudimo vam velik izbor lesenih okvirjev za sitotisk. Okvirje vam lahko izdelamo tudi po naročilu, oziroma vam na vašo željo dobavimo tudi kovinske. Prav tako imamo na zalogi večino sitotiskarskih mrežic, do širine 1500 mm.