OFFSET

Tiskarske barve
 

Prodajamo vse vrste tiskalnih barv za offsetni tisk, kot so barve za 4 barvni tisk po Evropa skali, mešalne barve po sistemih HKS, SCC in Pantone. Pri naročilu bodite pozorni na uporabnost barve, predvsem na kakšno podlogo se bo tiskalo ali pa zahtevajte nasvete naših prodajalcev.

 

Papirji

V našem prodajnem asortimanu vam nudimo najrazličnejše vrste papirjev, v gramaturah od 60 g/m2 do 150g/m2, od brezlesnih, sijaj in mat premaznih papirjev do samokopirnih in specialnih papirjev. Stalnemu programu najbolj znanih proizvajalcev vam po vaši želji dobavimo tudi različne posebne papirje v najrazličnejših formatih.

 

Kartoni

V osnovnem programu vam nudimo brezlesne in premazne kartone, embalažne kartone, v gramaturah od 160g/m2 do 350g/m2. Stalnemu asortimanu se trudimo dodati tudi kartone ki niso v masovni uporabi, se pa velikokrat potrebujejo v grafični industriji. Potrudili se bomo za vas poiskati ustrezne materiale.

 

Plošče za offset tisk

Offset pozitivne predooslojene plošče predstavljajo največkrat osnovo dobrega tiska. S proizvajalci se trudimo ponuditi uporabnikom vse zahtevane formate plošč, v najboljši kvaliteti, in sicer v standardnih formatih, kot tudi formatih po naročilu.

 

Pomožna sredstva

Za uspešnost tiska na offsetnih strojih je izmed mnogih dejavnikov pomembna tudi pravilna uporaba vseh pomožnih sredstev in preparatov. Tako lahko pri nas dobite različne pufre, čistila za valje, gume, razna sušila in veziva, osvežilce, gobe, krpe itn.

 

Reprodukcijski materiali

Preden pa pride do samega tiska, v vsaki tiskarni potrebujemo tudi različne materiale, da lahko pripravimo tiskovno formo. Tako so vam na voljo različni selotejpi, lepila, folije za montaže in tiskalnike, škarje, merila, pa še kaj bi se našlo. Nudimo vam tudi materiale in pribor za dodelavo, kot so različna lepila, noži za izsek in biganje, perforiranje itd.